Feestelijk

FEESTELIJK

Leuk dat u iets wilt organiseren bij Buitenplaats Slangevegt! Wij verzorgen met plezier uw jubileum, verjaardag, huwelijkslunch/-diner, of andere feestelijke gelegenheid.

Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om uw samenzijn compleet te maken. Bent u op zoek naar een gezellige en informele sfeer? Dan verzorgen wij graag een walking dinner. Wenst u liever een sit-down dinner? Wij serveren ook een drie-, vier- of vijfgangendiner in één van onze vertrekken.

Huwelijkslunch of -diner

De Vechtstreek is een plaatje. Kiest u ervoor om één van de mooiste dagen van uw leven hier door te brengen, dan kunt u vertrouwen op de kundigheid van onze medewerkers. Wij organiseren uw dag naar uw wensen. Lunch, diner, borrel of receptie, veel is bij ons mogelijk. Kijk hier voor alle bruiloftmogelijkheden!

In ‘t huwelijksbootje stappen

De huwelijksplechtigheid kan helaas niet bij ons plaatsvinden, maar wel bij prachtige nabijgelegen locaties als Boom & Bosch, Goudestein en Slot Zuylen. We kunnen u en uw gasten ophalen of brengen met onze eigen luxe Sloep Slangevegt. Zo kunt u deze dag letterlijk, en in stijl, in het huwelijksbootje stappen.

Voor het aanvragen van groepsoffertes verwijzen zien wij graag uw mail tegemoet via info@slangevegt.nl