Menu

MENU

Verrassen en laten genieten, dat is onze drijfveer. Het keukenteam van Buitenplaats Slangevegt wordt aangevoerd door chefkok Patrick Hooijschuur.  Zij combineren innovatie en creativiteit binnen een klassieke keuken. Op het chef’s menu vindt u daarom klassieke gerechten in een eigentijdse vorm.

Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef en zijn brigade. Ons wisselend chef’s menu wordt mede bepaald door seizoensproducten. Het menu is ook vegetarisch te bestellen.

OM MEE TE BEGINNEN

Oesters 'Fines de Claires' half dozijn

4,25 per stuk

22,50

Plankje dungesneden Pata Negra

 

22,50

Vegetarische amuse

 

3,75


LUNCHMENU

tot 15:00 uur

2-gangen

 

32,50

3-gangen

 

42,50

4-gangen

 

52,50

Gerookte paling

bavarois | brioche | chioggia biet | hangop | zeekraal | dragonolie

---

Bisque van zeekreeft

en flûte | cognac room

---

Snoekbaars

crème artisjok of crème bloemkool | afgelakt aceto balsamico | prei | venkel | beurre blanc | riesling | mizuna | aardappelkaantjes

---

Taartje witte chocolade

Gieser wilderman | speculaas | Baileys karamel | banaan chai roomijs | venne cress

 


CHEF’S MENU

vanaf 18:00 uur

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen en / of allergieën.
Waar mogelijk proberen wij u van een alternatief te voorzien.

3-gangen

 

42,50

4-gangen

 

52,50

5-gangen

 

59,50

6-gangen

67,50

 

Gerookte paling

bavaroi | brioche | chioggia biet | hangop | zeekraal | dragonolie

---

Bisque van zeekreeft

en flûte | cognac room

---

Ravioli van koolrabi

bataat crème | koolrabi salade | cantharellen | gefrituurde salie | hollandaise beurre noisette

---

Kalfshaas

Kalfswang | parelgort | bospeen | peultjes | jus sherry azijn

---

Taartje witte chocolade

Gieser wilderman | speculaas | Baileys karamel | banaan chai roomijs | venne cress