



MENU A LA CARTE
Verrassen en laten genieten, dat is onze drijfveer. Het keukenteam van Buitenplaats Slangevegt wordt aangevoerd door chefkok Patrick Hooijschuur. Zij combineren innovatie en creativiteit binnen een klassieke keuken. Op het chef’s menu en de à la carte kaart vindt u daarom klassieke gerechten in een eigentijdse vorm.
LUNCHMENU
tot 15:00 uur
2-gangen
32,50
3-gangen
supplement kaas als dessert 3,50
42,50
CHEF’S MENU
vanaf 18:00 uur
Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen en / of allergieën.
Waar mogelijk proberen wij u van een alternatief te voorzien.
3-gangen
42,50
4-gangen
52,50
5-gangen
supplement kaas als dessert 3,50
59,50
6-gangen
67,50
OM MEE TE BEGINNEN
Oesters 'Fines de Claires' half dozijn
4,25 per stuk
22,50
Plankje dungesneden Pata Negra
11,75
VOORGERECHTEN
Chef’s entree
wisselend voorgerecht van het chef’s menu
14,50
Gebrande makreel
cremeux van groene appel | dimsum met duxelles | soja mayonaise | dashi
14,75
Steak tartaar van kalf
likkepot van eendenlever | gebakken brioche | gepocheerd kwartelei | vinaigrette van jus de veau
15,50
Geitenkaas met duindoornbes
parelgort met sumac en sinaasappel | beignets van anijspaddenstoel | ingelegde radijs
14,50
TUSSENGERECHTEN
Chef’s entremets
wisselend tussengerecht van het chef’s menu
16,75
Bouillabaise
diverse vis | geschaafde venkel | luchtige aardappel met knoflook en saffraan | Ook als hoofdgerecht te bestellen: 26,75
17,75
Canneloni
knolselderij met Pierre Robert | zachte eidooier | schuim van shii take | macadamia crunch
15,75
HOOFDGERECHTEN
Chef’s piece
wisselend hoofdgerecht van het chef’s menu
26,75
Gerookt runderstaartstuk van de BBQ
gestoofde rundernek | gepofte koolrabi | mousseline met beurre noisette | kalfsjus met baharat
25,75
Gebakken snoekbaars
rivierkreeftjes | gnocchi van peterselie | zoetzure rode ui | beurre blanc van tomaat
24,75
Terrine van La Ratte aardappel en prei
Gemarineerde artisjok | melous ui | romanesco | beurre blanc met vadouvan
23,75
NAGERECHTEN
Chef’s dessert
wisselend nagerecht van het chef’s menu
10,75
Yoghurt pannacotta
spekkoek met cacao | merengue | groene kruiden | roomijs van crème fraiche
11,75
Tartelette met frambozen
crème van passievrucht en mango / sorbet van donkere chocolade
11,75
Sgroppino
citroen sorbet ijs | Prosecco | vodka
8,50
Kazen
biologische kazen met bijpassend garnituur
15,75
Madeleines (4 stuks)
vers afgebakken | geserveerd met tonka bonen
7,50
Bullet bonbon
diverse smaken