Sfeervolle vertrekken

SFEERVOLLE VERTREKKEN

Onze locatie beschikt over meerdere vertrekken die u kunt reserveren voor een zakelijke of feestelijke gelegenheid. In het interieur is een balans gevonden tussen klassieke authentieke en moderne elementen. Samen zorgen deze voor een rustieke en tijdloze uitstraling. Alle kamers vertellen hun eigen unieke verhaal.

Landschapskamer

Deze kamer is de grootste en bevindt zich op de eerste verdieping. De kamer heeft een warme natuurlijke uitstraling, een authentieke houten 18e eeuwse schouw en geeft uitzicht op het oer-Hollandse weidelandschap. De openslaande deuren leiden naar een klein balkon dat uitkijkt over de Vecht. De Landschapskamer is geschikt voor gezelschappen tot 35 personen.

Vechtkamer

Deze tweede kamer op de eerste verdieping dankt zijn naam aan het prachtige uitzicht over de rivier. Ook hier kunt u gebruik maken van een aanliggend balkon. De lichte en ruimtelijke kamer is geschikt voor gezelschappen tot 25 personen.

Erker

De Erker bevindt zich op de begane grond en is ideaal voor een kleiner gezelschap. De kamer kenmerkt zich door de bijzondere lampen en kleurrijke tegels. Wij verzorgen hier een besloten vergadering, lunch of diner voor gezelschappen tot 14 personen.