De keuken van Slangevegt
Bij Buitenplaats Slangevegt draait alles om smaak, creativiteit en kwaliteit. Onze menukaart wisselt regelmatig, afgestemd op de smaken van het seizoen. We koken met producten op het hoogtepunt van hun smaak.
Chef-kok Patrick Hooijschuur en zijn gepassioneerde team vertalen deze ingrediënten naar gerechten waarin klassieke combinaties en culinaire creativiteit samenkomen. Verwacht elegante creaties, verrassende texturen en subtiele smaaklagen.
Of u nu kiest voor een uitgebreide lunch, een stijlvol diner of een borrel aan de Vecht, wij verwelkomen u met hartelijke gastvrijheid en oog voor detail. Laat u verrassen door het chefsmenu of kies à la carte voor een culinaire ervaring in stijl.
Wij maken uw lunch, diner of borrel graag compleet met bijpassende wijn. Bekijk onze uitgebreide wijnkaart. Wij adviseren u graag.
Bij Slangevegt proeft u de seizoenen – met aandacht bereid, op een van de mooiste plekken aan de Vecht.
CHEF’S MENU
vanaf 18:00 uur